Spoorwielen

Kraanwielen
Zoekt u kraanwielen voor uw rail-gebonden hijs- en transportwerktuigen? Machinefabriek A. Ruinard vervaardigt uiteenlopende soorten wielen uit staal, gemaakt van hoogwaardig smeedwerk. Wij leveren wielen voor verschillende kranen in diverse branches, zoals staalbedrijven, fabrieken en industrieën. Wilt u graag uw originele tekening omzetten in fabricageproductie? Ook dat is bij ons mogelijk. Daarbij geven wij graag professionele suggesties voor het ontwerp. Met een uitgekiend systeem voor kwaliteitscontrole garanderen wij een hoge productkwaliteit. Onze producten worden op verschillende punten getest op nauwkeurige afmeting en oppervlakte afwerking.

 

Maatwerk kraanwielen
Wij vervaardigen onze kraanwielen geheel op maat, zodat ze exact aansluiten op de apparatuur die in specifieke bedrijfsruimtes worden gebruikt. Wij zijn dan ook specialist in maatwerk van kraanwielen voor diverse toepassingen en leveren elke type voor iedere industrie. Heeft u specifieke wensen voor uw kraanwielen? Wij leveren ze in voor elke maat die u wilt. Ons ontwerpteam is gespecialiseerd in het ontwerpen van kraanwielen en levert de juiste wielen voor al uw voertuigen, ook voor zwaar werk. Ze hebben stuk voor stuk een stevige constructie die veel kracht biedt en een lange levensduur garandeert.

 

Over ons
Machinefabriek A. Ruinard B.V. is al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in metaalbewerking en daarmee een vertrouwd gezicht in Nederland en ver daarbuiten. Wij hebben expertise en ruime ervaring in zowel verspanende als niet-verspanende bewerkingen en bewerken diverse materialen in zowel grote als kleine hoeveelheden. Het leveren van kwaliteit is voor ons van groot belang. Daarom beschikken we over een modern machinepark waarmee we met geavanceerde technieken zeer uiteenlopende producten kunnen maken. Door jaarlijks te vernieuwen werken we met moderne apparatuur, maar ook conventionele machines staan tot onze beschikking. Met onze snelle service leveren wij wereldwijd.

 

Heeft u vragen over onze kraanwielen?
Zoekt u een partner die graag meedenkt over uw kraanwielen en op een veelzijdige manier betrouwbare kwaliteit levert? Heeft u vragen over onze kraanwielen of wilt u een gedegen advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij staan graag voor u klaar met een advies op maat.

 

Vraag nu een offerte aan voor kraanwielen